Vi söker voluntärer

För tredje året i rad är det dags för GBG Beer Week, Sveriges främsta ölvecka! Veckan 17-25 mars bjuder på ölprovningar, tap takeovers, ölmiddagar, hembryggaraktiviteter, ölpremiärer och mycket mer. Vi söker nu dig som vill arbeta som volontär. Du ska vara ölintresserad och pigg på att hugga i och ta tag i det mesta. Arbetet kan t.ex. bestå av att hjälpa till med att förbereda och samordna inför veckan, hjälpa till vid de olika eventen på stadens krogar eller i vår nya monter på En Öl & Whiskymässa. Vi söker även dig som kan skriva, fota, filma eller kanske jobba med webben och sociala medier. Som tack för din insats får du värdefulla erfarenheter och roliga upplevelser. Och en goodie-bag med blandade överraskningar.

Gbg Beer Week 2017!

GBG BEER WEEK 2017! Datum för Gbg Beer Week 2017 är 17-25 mars. Nu vet du vilka dagar du ska ta semester! Gbg Beer Week avslutas med En Öl & Whiskymässa i Göteborg 24-25 mars. Vi ses i mars!

En kort men härlig film om GBG Beer Week 2016

Minns tillbaka till GBG Beer Week 2016. Längta till GBG Beer Week 2017. I filmen ser du bland annat bilder från bryggningen av Stigbergets GBG Beer Week IPA, där representanter för Göteborgs krogar och bryggerier samlades för att backa upp bryggningen av veckans eget öl som gjort stor succé. Men här är även bilder från Vinbutiken på Hisingen (där de bjöd på grattis hembryggarkurser) och Brewers Beer Bar där Beavertown gjorde en bejublad tap take over. Filmen är producerad av Anchor Point Pictures. Stor tack till dem!

Full koll på ölveckan i din mobil!

Nu finns GBG Beer Week-appen att ladda ner! Appen hjälper dig att hålla koll på evenemang före, under och efter GBG Beer Week. Hitta information om ölprovningar, tap take overs, beer maker dinners och andra spännande ölevents runt om i Göteborg. I appen finns vissa funktioner som inte finns på sajten. Till exempel en listöversikt över alla bryggerier och ölkrogar i Göteborg, deras adresser och öppettider med mera. Just denna krog- och bryggerilista uppdateras allt eftersom och är inte komplett ännu. Sök på "GBG Beer Week" och ladda ner! Nedan är länkar för iPhone och Android: iPhone: https://itunes.apple.com/se/app/beer-week/id1094707718 Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gbgbeerweek