Trappistöl med Jens Skrubbe från Belgoklubben

En Öl & Whiskymässa

Beskrivning

I denna provning går vi på djupet om Trappistöl, öl som är bryggt inom ett kloster av munkar tillhörande trappistorden. Provningen leds av Jens Skrubbe, en sann auktoritet i Sverige när det kommer till belgiskt öl.
 Han har jobbat med belgisk öl i femton år på Pressklubben i Stockholm samt snappat upp en hel del genom alla sina resor till Belgien. Sedan 2013 är han ölexpert i Belgoklubben som är Sveriges första och enda prenumerationsklubb för öl. 
Missa inte chansen att vara med om en underhållande och lärorik provning där du får lära dig allt om några av världens mest klassiska och mytomspunna öl. Vi provar 5 öl. En Öl & Whiskymässa 24-25 mars avslutar GBG Beer Week. Där hittar du ett intressant och mångsidigt ölprovningsprogram. Provningarna tar 50-60 minuter, och det blir både ovanliga drycker och intressanta föreläsningar. Ta tillfället i akt och ställ frågor, här får du träffa ett antal välkända bryggare och andra dryckesambassadörer. Du behöver alltså både en entrébiljett till mässans samt en biljett till provningen. Om du har biljett som gäller senare än provningen går det bra att komma in tidigare. Visa bara provningsbiljetten när du går in på mässan.

Arrangör

Visa på kartan

Flera event: