Stigbergets X 2112 Collabkväll

Restaurang 2112

Beskrivning

Under GBG Beerweek kommer Stigbergets bryggeri till Restaurang 2112 med en massa collab-öl. Köket collabar också och fixar en Stigbergets–Burgare och i högtalarna hörs bara samarbeten.

De kommer bland annat att bli två ölpremiärer under kvällen. Båda är öl som Stigbergets Bryggeri gjort i samarbete med andra bryggerier: Virago och Rain Dogs.

VIRAGO PALE ALE . En humlig Pale Ale gjord i samarbete med kvinnor i ölvärlden. I samband med bryggningen samlades mer än 30 kvinnor  på Stigbergets Bryggeri för att brygga, diskutera jämställdhet och nätverka. Deltagande företag: Stigbergets Bryggeri, To Øl, Æblerov, O/O Brewing, Amager Bryghus, Slowburn Brewing, Dry & Bitter Brewing, Hop Notch Brewing, Brewski, Rådanäs Bryggeri, Beerbliotek, Fermenterarna, Poppels, Dugges, Omnipollo och Wine Mechanics.

RAIN DOGS IPA Gjord ihop med Little Rain Brewing Co, en ny uppstickare från Barcelona. En av bryggarna har tidigare jobbat under en längre tid på Trillium, så kunskapen för att brygga med humle finns i huset. Fokuset är just nu rejält humliga öl i New England stil – vi är stolta över att kunna presentera de här för dig.

  • Plats: Restaurant 2112, Magasinsgatan 5, Göteborg
  • Tid: Tisdag 5 april, kl 16:00–00:00
  • Pris: Det enda som kostar är det du själv köper i baren
  • Bokning: Dyk upp eller boka bord via länken https://restaurang2112.com/book-a-table/

Arrangör

Dela detta event

Visa på kartan