Öl och Hårdrocksquiz på 2112

Restaurang 2112

Beskrivning

Mattias Lindeblad (känd från tv, radio och bokhyllan) och Fredrik Berggren (ölprofessor och en av grundarna av Gbg Beer Week) håller i århundradets bästa Öl & Hårdrocksquiz.

Prova ett antal olika ölsorter och svara på hårdrocksrelaterade frågor kring dessa. Vilket öl var Lemmys favoritöl? Vilken ölstil tänker ni på när ni hör det här bandet? Vad har det här ölet och det här bandet gemensamt? Detta måste redas ut!

Tävla själv eller slå dig ihop med din öl- eller hårdrocksintresserade kompis. Kom och förgyll lokalen med din närvaro och vinn en middag för 2 på 2112. Quizet startar 20:30 och det är först till kvarn som gäller.

Bordsbokning sker enklast via hemsidan och gäller endast de som vill äta samtidigt. Ett antal barplatser finns givetvis.

2112 är en öl- & hamburgerkrog som ägs av musikerna Peter Iwers* och Björn Gelotte* och drivs av restaurangchefen Tobias Larsson och köksmästaren Coffe Holmström med personal. 2112 är stolta över att servera över 100 olika öl.

*Peter Iwers är musiker med förflutet i bandet In Flames och delägare i det lokala bryggeriet Odd Island Brewing från Särö.
*Björn Gelotte är ölentusiast & gitarrist i bandet In Flames.

Var: Restaurang 2112, Magasinsgatan 5
När: Onsdag 4 april, 20:30
Gratis entré.
För quizdeltagande ölprovare: 180:- vilket inkluderar 5 öl (vill man äta tillkommer tillkommer kostnad för det)
Bokning: Ingen föranmälan, men bordsbokning krävs om du vill äta.
Boka via hemsidan www.restaurang2112.com

Antal platser: 70

Kollektivtrafik: Åk till Domkyrkan och gå mot Magasinsgatan 5

Arrangör

Dela detta event

Visa på kartan