Blackbird Vegankök & Bar välkomnar Karl Kusa från Sigtuna Brygghus

Blackbird Vegankök & Bar

Beskrivning

Blackbird välkomnar Karl Kusa från Sigtuna Brygghus Sigtuna Brygghus kör en tap takeover på Blackbird Vegankök & Bar och bryggaren Karl Kusa serverar öl, svarar på frågor och berättar om deras omfattande miljöarbete. Vi matchar Sigtunas öl med våra veganska rätter. Blackbird Vegankök & Bar är en kooperativt driven vegansk restaurang och bar med tanken att det ska vara gott och enkelt att äta veganskt. I vårt kök, i vår mat och bar finns inga animaliska produkter. Varken kött, fisk, skaldjur, mjölkprodukter, ägg, honung eller animaliska tillsatser. Istället omfamnar vi fantastiska grönsaker, frukter, nötter, frön, baljväxter och produkter gjorda av dessa i olika former. Våra unika ostar och tempehrätter gör vi från grunden i vårt kök, liksom alla seitanprodukter. http://www.blackbirdvegan.se Sigtuna Brygghus kom till 2005 på ölentusiasterna Peter Forss, David Meadows och Håkan Lundgrens initiativ. Med inspiration från amerikansk craft beer á la New York och Boston lanserades bland andra East River Lager och East Coast Pale Ale, vilka på kort tid har blivit storsäljare i Sverige med mikrobryggerimått mätt. Produktportföljen, med såväl härligt smakrika session-öl som spännande experimentbrygder, har gjort sig ett rykte internationellt och på flera mässor. Inte minst genom många utmärkelser på Stockholm Beer & Whisky Festival de senaste åren. På alla produkter från Sigtuna Brygghus finner du miljömaskotarna Windy och Sharky, för att påminna om deras miljövänliga energiförsörjning på vind- och vattenbaserad elkraft. Det är en del av deras högt uppsatta hållbarhetsmål. Läs mer om Sigtunas program för mindre klimatpåverkan och en bättre miljö här: http://sigtunabrygghus.se/the-brewery/sigtuna-brygghus-hallbarhet/ Plats: Blackbird Vegankök & Bar Adress: Stigbergsliden 3 Datum/tid: tisdag 21 mars, kl 17:00-20:00. Pris: Inget inträde, det enda som kostar är det du själv köper i baren. Anmälan/Bokning: Ingen anmälan, dörren står öppen! Men om du vill vara helt säker på att få plats, boka bord på 031-12 22 02.

Arrangör

Visa på kartan

Flera event: