Belgien, där öl möter choklad

En Öl & Whiskymässa

Beskrivning

Belgien är med rätta berömt för sitt öl och sin choklad. Däremot att kombinera öl med choklad är ett relativt nytt fenomen. I vår workshop får man lära sig att smakprofilen från båda produkterna har förvånansvärt mycket gemensamt. Vissa choklad”praliner” matchar exceptionellt bra vissa öl sorter. Vår workshop, där presentationen görs på engelska, leds av Werner Callebaut, en passionerad belgisk ölälskare, vars specialitet är öl- & chokladparning. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- En Öl & Whiskymässa 24-25 mars avslutar GBG Beer Week. Där hittar du ett intressant och mångsidigt ölprovningsprogram. Provningarna tar 50-60 minuter, och det blir både ovanliga drycker och intressanta föreläsningar. Ta tillfället i akt och ställ frågor, här får du träffa ett antal välkända bryggare och andra dryckesambassadörer. Du behöver alltså både en entrébiljett till mässans samt en biljett till provningen. Om du har biljett som gäller senare än provningen går det bra att komma in tidigare. Visa bara provningsbiljetten när du går in på mässan.

Arrangör

Visa på kartan

Flera event: